Divas in Duet

Raffaella Rea

Musikalartist - Sångerska - Showartist

Divas in Duet -

A selection of timeless favorites from the repetoar of musical theatre and movie soundtracks.


Sopranen Raffaella Rea och alten Maja Berggren är båda utbildade musikalartister med en stor bredd och kärlek till den berättande musiken. Tillsammans med pianisten Viktor Stener turnerar de under året med konserten ”Divas in Duet” - En hyllning till musikalerna vi minns och filmerna vi älskar.


Konserten som är ca en timme lång bjuder på känslosamma ballader blandat med mäktiga duetter, vacker stämsång och fartfyllda medleys som gjort starkt intryck på många. 


Divas in Duet är en hyllning till våra kändaste musikaler och våran älskade filmmusik. Med bland annat musik ifrån förra årets succéfilmer, A star is born, The greatest showman och Bohemian Rhapsody och musikalerna vi minns, så som Mamma Mia, Funny Girl och Kristina från Duvemåla m.fl. 


Man kan boka oss på Kontakt


Speldatum för 2020 kommer inom kort!

Divas in Duets på Rotundan i Halmstad 7/7 19.00!


Varmt välkomna till Rotundan i Halmstad där jag och Maja Berggren tillsammans med pianisten Viktor Stener kommer framföra vår film & musikalkonsert Divas in Duets.

Välkomna till Flunsåsparken 15/6 där vi bjuder på Divas in Duet. Efter oss tar Svante Thureson över akten, 15.00!

Gratis entré


Efter förra årets succé med min egna musikalakt så kommer jag nu tillbaka tillsammans med Maja Berggren.Musikalkväll på Lilla Bommen 13/6, 20.00

Gratis entré


Säsongsavslutning där 5 artister bjuder på smått & gott från musikalernas värld!

Kanske får ni även höra ett smakprov på Divas in Duets... Lyssna på oss HÄR:

https://youtu.be/DhiV4Aqj0LM